Cover HeelplantaardigMet dit boekje in de hand ga je de medicinale werking van de kruiden in je keukenkastje herontdekken. Weet je bijvoorbeeld dat je kruidnagel kunt gebruiken bij een ontstoken kies?Of dat thee van tijm met honing helpt bij een keelontsteking?    
Het helpt je om de kruiden en specerijen die we dagelijks gebruiken als meer te zien dan alleen smaakversterkers. Dit boekje biedt je de mogelijkheid bewust gebruik te maken van de geneeskrachtige werking van de kruiden die nu al in jouw keukenkastje staan.


Over Mieke Bult

In mijn gezin is het dagelijks gebruik van kruiden de gewoonste zaak van de wereld. Nadat ik in de medische wereld geen antwoord vond voor mijn allergie├źn voor pijnstillers, antibiotica en bloemen, ben ik me gaan verdiepen in alternatieve geneeswijzen. Naast mijn werk als verpleegkundige heb ik onder andere de opleiding kruidengeneeskunde gevolgd.Steeds meer mensen krijgen gelukkig het besef dat het gebruik van kruiden een goed middel kan zijn om je lichaam te ondersteunen bij kwaaltjes en ziekten. En die kruiden staan negen van de tien keer gewoon in je keukenkastje.Met dit boekje draag ik mijn kennisover deze huis- tuin- en keukenkruiden met liefde over.

ISBN: 978-94-92390-35-6  |  Bestellen via: www.heelplantaardig.com

Vragen? Bel: 06 - 22 487 381