Ray Kruithof Kremer is de initiatiefnemer van Deltaprint

Drukwerk kent geen geheimen voor Ray Kruithof Kremer, initiatiefnemer en oprichter van Deltaprint. Bij hem stroomt spreekwoordelijk de drukinkt door de aderen. Op basis van de primaire kleuren rood (magenta), blauw (cyaan), geel en zwart koopt hij precies het drukwerk in dat u voor ogen heeft. Voor een haarscherpe prijs.

In 1990 begon hij bij Drukkerij Smits in Den Haag, dat in 1998 door drukkerij Voortvaren werd overgenomen. Ray werkte tot 1999 als offsetdrukker voor deze twee bedrijven. Behalve praktijkervaring deed hij er ook veel theoretische kennis op. In 1993 slaagde hij voor de 3-jarige Opleiding Grafisch Technicus. En in 1999 rondde hij met succes de 4-jarige Opleiding Grafisch Management af.

In 1999 begon hij samen met zijn vader Drukkerij & Uitgeverij Protocol, waar hij eerst als technisch directeur en later als sales directeur werkte.

Meer dan 30 jaar drukwerkervaring

Op het moment dat hij in september 2015 Deltaprint oprichtte kon hij bogen op exact 25 jaar ervaring. Ray kent dan ook de ‘ins en outs’ van de drukwerkmarkt. Hij weet precies wat er te koop is en voor waar je voor een bepaald type drukwerk moet zijn. Ray gaat graag als drukwerkmakelaar voor u aan de slag en garandeert dat u waar voor uw geld krijgt.

Claudia Vos pakt desgewenst de vormgeving op

Deltaprint werkt op het gebied van design nauw samen met meerdere vormgevingsbureaus. Ray heeft daarbij uitstekende ervaringen met Claudia Vos van Nabla, met wie hij ook al bij Drukkerij Protocol intensief samenwerkte.

Meer dan 10 jaar ervaring als vormgever

Claudia is heel veelzijdig. Na de MEAO heeft zij in 1994 de opleiding Directiesecretaresse met succes afgerond. Aansluitend heeft ze als directiesecretaresse gewerkt voor twee accountantsbureaus. Daarna heeft ze van haar passie vormgeving haar beroep gemaakt. In 2006 voltooide zij de DTP-opleiding. Vervolgens is ze als vormgeefster aan de slag gegaan bij Drukkerij & Uitgeverij Protocol. Sinds februari 2016 werkt ze als zelfstandig ondernemer uit naam van haar eigen bedrijf Nabla: DTP Service & Technische Vormgeving voor drukwerk. Voor u als klant betekent dit, dat u ook de vormgeving met een gerust hart aan ons kunt uitbesteden. Claudia zorgt dat de opmaak er perfect uitziet en technisch klopt, voordat het naar de drukker gaat.

 

Vragen? Bel: 06 - 22 487 381